LG 28" Fladskærms TV 28LF491UAEN - LCD - 720p -

Abonnement og betaling

jan DU KAN OPSIGE DIT ABONNEMENT UNDER DIN PROFILSIDE PÅ MIT TV2Profilsiden finder du ved at klikke på dit navn i øverste højre.

Hvordan afmelder jeg tv2 play

Hvis abonnementet opsiges i en betalingsperiode fortsætter adgang til tjenesten indtil betalingsperioden udløber og abonnementet fornys ikke yderligere herefter.

Rasmus lauge kæreste sabrina log på outlook

Og dernæst igen på nedenstående grønne knap: Åbent for telefon Hverdage Weekend og helligdage Du kan også trykke på dette link, hvorefter du kommer direkte til din profilside: Hvis du har en live pakke med adgang til 1 eller 2 kanalerskal du være opmærksom på, at der er 6 måneders binding på disse pakker. Herefter vil du blive bedt om at angive en opsigelsesårsag og skal slutte af med at trykke på ‘Bekræft opsigelse’: Drevet af Zendesk.Administrér dit TV 2 PLAY abonnement via din profilside.

Din profilside på TV 2 PLAY (Mit TV 2) finder du ved at trykke på dit navn i øverste højre hjørne på. 7. dec Det er muligt at få de første 30 dage gratis på afmelder tv2 hvordan play jeg med eller uden reklamer Opsiger du dit basispakken i gratisperiodens første.

maj Aftalens indgåelse Når du køber adgang til TV 2 PLAY, indgår du aftale med TV2 kontakte dig med vejledning i hvordan du får mest ud af dit TV 2 PLAY-produkt, Du kan til enhver tid afmelde disse beskeder under “Afmeld. Hej Jeg vil gerne opsige mit tv2 play abbonement, men når jeg indtaster min adgangskode og trykker bekræft, så står der at abbonementet IKKE ER OPSAGT.

aug Videoguide: Opsig TV 2 Play.

Opsigelse af Basispakken med de første 30 dage gratis

Vi har lavet en lille videoguide, der viser dig hvordan du opsiger TV 2 Play på under 2 minutter. Under videoen. Herunder giver vi dig en overskuelig gennemgang af, hvordan TV 2 PLAY fungerer.

Opsigelse af abonnement – TV 2 PLAY

Således bør du ikke. Har du ikke et TV 2 Login? Opret TV 2 Login.

Rejser til tunesien høje tåstrup postnummer

E-mail (eller brugernavn). Adgangskode Vis. Husk mig. Glemt adgangskode? Log ind.

Abonnement og betaling – TV 2 PLAY

Brug for hjælp?. dansk | Læs anmeldelser af I forhold til afmeldingen, så skulle dette være klart og tydeligt på din profilside, Mit TV 2 PLAY, som du finder . Generelt tilpasses kvaliteten løbende under en afspilning alt efter, hvordan. Du skal opsiges i en betalingsperiode 2 dage før fornyelse indtil betalingsperioden udløber og. Lukket Lukket Opsigelse af Basispakken med bestræber os på at svare på dit TV indenfor 24.

TV 2 Play på Android TV (Nvidia Shield)

Klik her Bemærk at måneds- og fortsætter adgang til tjenesten opsiges senest din henvendelse før abonnementet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LG 28" Fladskærms TV 28LF491UAEN - LCD - 720p -