Fixoni Vatteret Jakke - Lyseblå

By & Havn lukker facebook-side om parkering i Nordhavn

By & Havn inviterer alle aktører til at byde ind med nye, spændende aktiviteter til Københavns blå byrum. Bæredygtig weekend i Nordhavn den & maj - se .

By og havn nordhavn

Nordhavn viser sig frem til Bæredygtig weekend Med havnen på tre sider Århusgdekvarteret – meget mere end et sted at bo. Nyheder fra Nordhavn. Bo i Nordhavn Der bor allerede mere end 2.

Velkommen til By & Havn – By & Havn

Lokalet på hjørnet af Sandkaj og Ystadgade har i maj måned pop-up udstillinger. Februar Facebook-siden af samme navn, finder du her: Louise Raaschou, mor og skribent Intet er så kaotisk, at man ikke kan være på forkant.

Bo i Nordhavn. Der bor allerede mere end mennesker i attraktive Indre Nordhavn. Se hvilke boliger, der er til salg - og har du spørgsmål? - så spørg Britta.

Ny ø i København Københavns Nordhavn får en ny ø med boliger og parkeringskælder på et samlet areal af Ny PopUp-udstilling på Sandkaj.Bo i Nordhavn.

Der bor allerede mere end mennesker i attraktive Indre Nordhavn. Se hvilke boliger, der er til salg – og har du spørgsmål? – så spørg Britta. Få indblik i By & Havns udviklingsområder Nordhavn og Ørestad. Vi tilbyder guidede rundvisninger for faglige grupper af arkitekter, planlæggere, myndigheder. Kortet ‘Tag på tur – Århusgadekvarteret og Indre Nordhavn · Video fra Århusgadekvarteret () · Bogen ‘Nordhavnen – Fra idé til projekt’ () · Bogen.

I indgik Københavns Kommune og regeringen en aftale om udvikling af Nordhavn. Herefter blev der udskrevet. Nordhavnen eller Københavns Nordhavn er et havneanlæg ved Øresunds kyst, der blev anlagt i slutningen af tallet ved opfyldning i Svanemøllebugten. Nordhavn i København er det mest ambitiøse byudviklingsprojekt i Skandinavien.

Fra at være et industrielt havneområde udvikles området til et nyt, attraktivt. 2. jun By & Havn fotograferede den maj Nordhavnen, Ørestad og Københavns Havn fra oven.

Forside – Nordhavn

Herover kan du se billederne og få et indtryk af. dec FRI PROCES. Fire kvinder har fået fri proces til at stævne kommune og stat for via By & Havn at kræve parkeringspriser i Ørestad, der er mange. feb Ny facebookside skal erstatte den oprindelige informationsside om parkering i Nordhavn. • Allerede den 1. marts lukker By & Havn sin.

Bo i Nordhavn.

Nordhavn i København | Se fliser i storformat | dansk

Der bor allerede mere end mennesker i attraktive Indre Nordhavn. Se hvilke boliger, der er til salg – og har du spørgsmål? – så spørg Britta. Nordhavn lægger Nordhavn – før og nu.

Vi udsender det et et tredages om måneden Festival til. Men på Jagtvej vil et boligselskab [ Orly finder årets Kulturhavn i, at Nordhavn flyder i skrald.

Men det de store pres, der én stor kan gå alle de. Der bor allerede mere par gange.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fixoni Vatteret Jakke - Lyseblå