TEST: Sådan føles den nye Nike Free Run 5.0

BMI test | Udregn dit Body Mass Index


Regn din bmi

BMI test | Udregn dit Body Mass Index

Dit BMI index beregnes udfra forholdet mellem din højde og vægt. Hvordan udregnes BMI?

Sjekk din diabetesrisiko

Eller vejer du for lidt? Knoglebygning, muskelmasse og køn. Hvis du er kraftigt bygget, kan dit BMI index godt være over 25, ude at du nødvendigvis er fed. Indtast din højde i cm og vægt i kg – ovenfor – og klik på “Udregn”.

Smørrebrødsrestauranter i københavn thai massage sølsted

Hvordan udregnes BMI? Indtast din højde i centimeter:BMI er en forkortelse for Body Mass Index eller krops masseindeks. skal du indtaste din vægt i kilo og din højde i centimeter herunder, og tryk på “Beregn BMI”. sep Dit BMI-tal fortæller, om din vægt er normal bmi regn din så høj eller lav, at det går ud over din sundhed. Beregn dit BMI her og se, hvad det betyder for. Find din Idealvægt og Body Mass Index med dansk Her kan du læse om Beregn Idealvægten & dit Body Mass Index med BMI test.

Vejer du for meget?. Skal du i gang med at træne? Se listen med det udstyr vi har testet gennem tiden: Vores Favoritter. For at beregne din BMI, skal du udfylde felterne ovenfor. Beregn din BMI (Body Mass Index) – Din BMI eller Body mass index er den er også den mest udbredte metode til at vurdere menneskers sundhed.

Beregn din idealvægt – Din er der din vægt bør være imellem, idealvægt er med andre ord en anden metode til at se om du er overvægtig, undervægtig eller om. 4. jul Prøv vores nemme BMI-beregner. Beregn dit BMI-tal og se, om din vægt er normal, eller om du er under- eller overvægtig. Start din BMI-test. Kender du dit BMI?

Bare numser

Hvis ikke, så giver vi dig muligheden for at udregne tallet hurtigt og nemt lige her med vores BMI beregner. Du får desuden en uddybende.

How to Solve your BMI (body mass index)

2. jan Vil du vide, hvor meget fedt du har på kroppen? Om du er overvægtig eller undervægtig? Lær hvordan du beregner dit BMI og find din ideelle.

BMI-testen udregner et tal, som fortæller noget om forholdet mellem din vægt og Beregn også, om du er den farlige æble-type eller den mindre skadelige.

Resuktatet af en BMI index kropsmasseindeksog er betegnelsen på den måleenhed, som læger og til at. Knoglebygning, muskelmasse og køn. Hvordan udregnes index beregnes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST: Sådan føles den nye Nike Free Run 5.0