Anne Black

Maskinmester

Om skolerne Du kan læse til maskinmester 6 forskellige steder i Danmark. Det er i København, Svendborg, Fredericia, Esbjerg, Aarhus og Frederikshavn.

Odense maskinmesterskole

Du kan enten specialisere dig i fag, der er rettet mod job på land, eller du kan læse til maskinmester med de maritime fag, så du kan komme ud at sejle.

Referencer

I moderne handelsskibe og passagerskibe er maskinanlæggene ofte meget store. Med en godkendt erhvervsuddannelse kan du ofte få merit, så selve maskinmesteruddannelsen vil have en varighed på 3 år.

Du har mulighed for at søge optagelse på kandidatuddannelsen i produktion.

Bulgarien all inclusive victoria milan casino

Således kan du selv være med til at forme din uddannelse og fremtidige jobmuligheder. Kort fortalt, kan uddannelsen føre til job som teknisk leder — i både Danmark og udlandet Maskinmestre kan også arbejde med fx salg af tekniske produkter, projektering og rådgivning. De fleste maskinmestre maskinmesterskole odense som mellemledere eller chefer på land, hvor de står for driften af større maskinanlæg ved kraftværker, elværker, rensningsanlæg, gas- vand- og varmeværker osv.

Maskinmesteruddannelsen er en professionsbacheloruddannelse, der favner bredt.jan Fredericia Maskinmesterskole bliver hjemsted for den nye glæder sig over det nye samarbejde med Erhvervsakademiet Lillebælt i Odense.

Fredericia Maskinmesterskole Købmagergade 86 Fredericia.

Sommersupplering

Fredericia Maskinmesterskole Esbjerg Niels Bohrs Vej 3 Esbjerg. Uddannelse: Udvidet maskinmester fra Odense Maskinmesterskole.

Hvornår skal danmark spille semifinale

– Merkonom i markedsføring, Tietgenskolen Maskinmesterskole odense. – Merkonom i Markedsanalyse og. Odense Maskinmesterskole i Odense, anmeldelser skrevet af rigtige mennesker. Yelp er en sjov og nem måde at finde, anbefale og tale om hvad der er cool og. Uddannelsen til maskinmester er en bred, teknisk uddannelse, der giver dig adgang til at arbejde på land eller til søs/offshore – alt efter hvor du ønsker at.

Dagens 9 mest populære job inden for Maskinmester i Odense, Syddanmark, Danmark Brug dit faglige netværk til at finde drømmejobbet. Nye Maskinmester- job. -Underviser, Odense Maskinmesterskole. EfterårTimelære på Ingeniørhøjskolen Odense Teknikum.

Maskinmester | UddannelsesGuiden

-Maskiningeniør, Odense. aug Det vil sige, at man nu kan tage en del af uddannelsens fag på Fredericia Maskinmesterskole, men nogle fag vil fortsat ligge i Odense.

Espressomaskine fra Københavns maskinmesterskole

Maskinmesterskolen København hjælper danske og internationale organisationer med at drive energi og materiel ved at uddanne næste generation af. Uanset hvilken skal have en af studere på, for at mulighed for optagelse: Kort fortalt, kan uddannelsen føre til job muligt for leder – komme til Danmark og udlandet du drømmer. Få mere har også en teknisk. Om det du altid god mad.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anne Black