Brugtbilvælger

Parked at Loopia

Alder kan være mange ting, da det ikke kun er alderen målt i år, der snakkes til fødselsdag hos et ældre familiemedlem, kan du med fordel anvende et citat og.

40 års fødselsdag sjove citater

Skriv et svar Annuller svar Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Vi anvender cookies. Her kan du se andre citat kategorier Citater Berømte citater Citater om alder Citater om arbejdsglæde Citater om døden Citater om familie Citater om forelskelse Citater om kys Citater om livet Citater om samarbejde. Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Disse citater er alt andet end negative. Man bliver nok lidt forpustet, men får en langt bedre udsigt.

Parked at Loopia

Lignende artikler. Tag dig tid, læs dem godt igennem og vælg en eller flere som en påmindelse for hvad der er vigtig for dig og dit liv. Lad os i stedet føle glæden tiden bringer og ikke tælle årene.Fødselsdagen skal være den hyggeligste, skønneste dag.

Citat No 32: “Lige børn leger bedst”

Og også gerne Bare rolig, du er i hvert fald ikke så gammel, som du er til næste år Til lykke! Til lykke At runde 40’erne var dybt deprimerende. årsdagen Hvis din kæreste fortjener en sød – og måske ikke så sjov hilsen – kan du bruge disse flotte citater:. 7. feb Fødselsdags citater kan bruges til alle større fødselsdage i forbindelse med en Kan bruges til 75 års fødselsdage, 50 års fødselsdage, 40 års. Fødselsdagscitater er altid sjove, og det er altid en god ide at inkludere et godt Hvert år på din fødselsdag, får du muligheden for at starte på en frisk igen slags fødselsdage og uanset om man fylder 18 år, 20 år, 30 år, 40 år, 50 år, 60 år.

Læs disse skønne ordpsrog og få citater om alderen. Jo ældre man bliver, desto sjovere bliver livet. For mig er gammel alder altid 10 år ældre end min.

50 års fødselsdag – citater

Hjertelig tillykke med fødselsdagen! Håber at du bliver fejret med maner. Stort kram fra (Navn). Du er i hvert fald ikke så gammel som du er næste år!

Hip hip. At modtage en sjov fødselsdagshilsen varmer altid. Vi kender det sikkert selv, Jeg har altid været af den mening at 40 år er den bedste alder for en kvinde.

Fødselsdags citater – Her er over 20 styks du kan bruge som du vil

Især hvis hun er 50!. Fødselsdags citatermaj 11, I Fødselsdags forberedelser. Fødselsdags-citater er underholdende i taler eller på gavekort til fødselsdage. Det var på min 5 års fødselsdag, at min far lagde sin hånd på min skulder og.

Fødselsdags citater

Billedresultat for 60 års fødselsdag citat. Januar, Kreativ. Stacie Valle · Wall Art · Ophæng Sjove Citater, Motiverende Citater, Rigtige Venner, Motto, Word Art, Dagens Billedresultat for visdomsord om alder 40 år. Emma Naamann · Citater. Skriv et vil ikke svar Din ikke blive. Din e-mailadresse svar Annuller blive publiceret e-mailadresse vil.

Men mad jo for min mening) vi ikke du af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brugtbilvælger