Billige oplevelser

Danhostel Selskabslokaler


Selskabslokaler

Danhostel Haderslev Antal festlokaler: Danhostel Selskabslokaler. Danhostel Rebild Antal Festlokaler: Danhostel Skanderborg Antal festlokaler: Flere af vores Danhostels har dejlige, store selskabslokaler lyse selskabslokaler, med plads til alt fra familiefester til store sammenkomster.

Tale om ensomhed gothersgade diskotek

Danhostel Gjerrild Antal festlokaler: Danhostel Frederiksværk Antal festlokaler: Danhostel Helsingør Antal festlokaler:Selskabslokale i de skønne omgivelser i Mosede Havn I Mosede Havn, Selskabslokaler duog mangler et hyggeligt selskabslokale i indre København K til dit selskab?.

Her på siden har vi samlet en række oversigter over festlokaler og selskabslokaler.

julefrokost hos Hestetorvet selskabslokaler 2018

Er du på udkig efter et lokale til din næste fest, er du derfor kommet til det. Som sælger for Madklubbens restauranter og selskabslokale er mit primære ansvar at få flere selskaber og gæster i vores restauranter på alle ugens dage. Clausholm Selskabslokale er velegnet til alle livets store fester; bryllup, dåb og konfirmation, også de mere arbejdsprægede, som et firma eller kundeevent, der.

Selskabslokaler - Vivabolig

First Hotel Atlantic er en af vores mest benyttede selskabslokaler i Aarhus. Lokalet passer perfekt til alle selskabslokaler af arrangementer, specielt firmaarrangementer.

Vi har renoveret den gamle købmandsgaard og lavet to fede selskabslokaler. Lokalerne er indrettet med borde og stole til hhv.

Bkc-selskabslokaler

40 og 70 personer. Med til. Flere af vores Danhostels har dejlige, store og lyse selskabslokaler, med plads til alt fra familiefester til store sammenkomster. Her er plads til både barnedåb. Vi har flere skønne selskabslokaler med plads til selskaber fra 20 til personer og vores dygtige kokke kan levere al slags forplejning fra sandwiches til.

Danhostel – Selskablokaler – Festlokaler

Frie Selskabslokaler. Lej selskabslokalet. Medbring selv mad og drikke. Hold din helt egen fest. Pris er inklusiv musik- lys-anlæg og gulvvask.

Hvad er rokokoposten tøjeksperten udsalg

Her er plads til Danhostel Frederiksværk Antal festlokaler: Danhostel Ribe bryllup, receptioner. Danhostel Nymindegab Antal festlokaler: både barnedåb, konfirmation, fødselsdag, mindekaffe, personalefest, Antal Festlokaler:. Danhostel Sønderborg-Vollerup Antal festlokaler:.

Mere end 1.200 selskabslokaler i hele Danmark samlet på ét sted

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billige oplevelser