arabic chat

Danmark slår Frankrig i OL-finalen og vinder historisk guld

Håndbold under sommer-OL er en håndboldturnering, der afvikles under Sommer-OL. Turneringen, der oftest bliver spillet i en eller flere haller i området, har.

Herre håndbold ol

CAN – 6. CUB – 4. Det var Hansen femte, sjette og syvende scoring i en flot første halvleg, som Danmark vandt med PUR – 3.

Verdensrekord højdespring en to tre nu bog

Gå til forsiden af dr. ALG – 9. VEN Centralamerikanske Lege 4.Dette er en liste over olympiske medaljevindere i håndbold for mænd fra. Olympiske medaljevindere i håndbold (kvinder) · Håndbold under sommer-OL.

EM Håndbold – Danmark-Makedonien 33-32

Holdet deltog ikke i den første olympiske turnering, men tabte en demonstrationskamp under Sommer-OL mod Sverige. Håndbold under sommer-OL bliver afviklet fra juli til 9. august i Yoyogi Turneringen er for både herrer og damer, hver med tolv deltagende hold.

Håndbold under sommer-OL - Wikipedia, den frie encyklopædi

Håndbold under sommer-OL var en håndboldturnering for både mænd og kvinder, der blev afviklet i Rio de Janeiro i Brasilien. Kampene blev spillet i. Officielle hjemmeside for Dansk Håndbold Forbund. Guld, OL i Singapore. Herre-A. Herre-U (U20/21). Herre-Y (U18/19). Guld, VM i Danmark. kvalifikation til håndbold OL Tokyo. vejen til OL · nationsforkortelser.

Vejen til OL håndbold

Således er vejen til deltagelse i håndbold ved OL i Tokyo. Herrer. aug Danmarks herrelandshold vandt finalen over Frankrig og kan kalde sig olympisk mester i håndbold for første gang nogensinde. Der blev. aug Danmark har sikret OL-guld i herrehåndbold for første gang nogensinde – dermed er en forbandelse brudt. Håndbold under sommer-OL er en håndboldturnering, der afvikles under Sommer-OL. Turneringen, der oftest bliver spillet i en eller flere haller i området, har.

I danmark kvinden og samfundet

Dette er en liste over olympiske medaljevindere i håndbold for mænd fra. Olympiske medaljevindere i håndbold (kvinder) · Håndbold under sommer-OL. ALG. Første havleg. GRL 5. Faktisk ville.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

arabic chat