Cafe Friheden

Wilfa BL-1200 Knus Blender

sep Efter offentliggørelsen af vores store blender test har vi fået en lang række ønsker om en længere anmeldelse af Wilfa BL, som vi kårede.

Wilfa bl1200

Wilfa blender BL m/ 1,8 ltr. glaskande

Frederik Bagger. Let at rengøre.

Wilfa - Nordisk kvalitét sedan

Georg Jensen. Skridsikre gummefødder. Tekstiler bord Duge Dækkeservietter Servietter. Det lader til at JavaScript er deaktiveret i din browser. Højtider Fødselsdagspynt. Til familien Mors dag Fars dag Bedstemor Bedstefar.Det er meget let at anvende Wilfa BL vha. det smarte kontrolpanel der er installeret på fronten.

Op- eller nedjuster hastigheden, således at den passer til. Wilfa BL er ikke for ingenting kendt som en af de bedste blendere på markedet. Med en effekt på watt er den både stærk bl1200 wilfa nem at bruge, så du nemt. Wilfa bl den populære blender fra Wilfa, som også kaldes Knus S. Blenderen fra Wilfa klarer alt fra is og smoothies til supper, den er utrolig nem at betjene.

Wilfa Knus S er blant vores bedste blendere og har vundet «bedst i test». Den har en kraftig motor ( w) og skarpe knive, der kan tåle at knuse is. Denne kraftige blender fra Wilfa på Watt med isknuser, bl1200 wilfa og autirengæring har vundet Bedst i Test i bl.a.

Jyllandsposten og Politiken. Køb Wilfa Glaskande til wilfa BL Kande, kniv mm hos dansk eller se resten af vores udvalg af billige Blendere – Tilbehør.

Brugervejledning – Wilfa BL Knus Blender

Komplet kande til BL låg. Wilfa Blender. 1,8 liter glaskande. Justerbar hastighed. Smoothie- og isknuserprogram. Rensefunktion. Skridsikre gummefødder. Let at rengøre.

Jussin treenipalautusjuoma Smoothie

Inkl. opskrifter. Se og/eller download brugervejledningen for din Wilfa BL Knus Blender. Kan du ikke finde den brugervejledning, du leder efter? Send os en anmodning. OK Læs mere her. Læs mere om reservation. Ingen er historier blot. Og så skal jeg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cafe Friheden