25 webshops du bør kende

Velkommen til fremmedord.org!

Vi har samlet en lang række fremmedord og ord som måske ikke er fremmedord, men som måske kræver en forklaring, som du kunne få brug for at kende.

Fremmedordbog gratis online

Denne artikel stammer fra: Referér til denne tekst ved at skrive: Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.

Fremmedord | Gyldendal – Den Store Danske

Mens arveord har hovedtryk på første stavelse, har fremmedord ofte tryksvag optakt, fx antennemolekylesympatisereparatkvalitetorganisation ; men kriteriet er utilstrækkeligt, for samme optakt har ord som begyndeforanledigeskuespillerindebesværskriverider regnes for låneord. Bil, båd, fly m.

Vi har samlet en lang række fremmedord og ord som måske ikke er fremmedord, men som måske kræver en forklaring, som du kunne få brug for at kende. For hvert.

Hverken Fremmedord. Mens arveord har hovedtryk på første stavelse, har fremmedord ofte tryksvag optakt, fx antennemolekylesympatisereparatkvalitetorganisation ; men kriteriet er utilstrækkeligt, for samme optakt har ord som begyndeforanledigeskuespillerindebesværskriverider regnes for låneord. Sprog LeksikoSøgning på “gratis” i Meyers Fremmedordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere. apr ind i det danske. Den slags ord bliver kaldt for fremmedord eller låneord.

ikke er logget ind. Log ind herunder, eller prøv Danskfaget gratis. Log ind herunder, eller prøv Danskfaget gratis. dansk En online ordbog, hvor man kan slå ord op for at finde deres betydning og læse lidt om deres. Den Danske Online Ordbog er en gratis dansk netordbog med fonetisk Ord som rimer på “fremmedordbog” Anagrammer dannet af “fremmedordbog”.

Gyldendals Røde Ordbøger

Søgning på “fremmedord” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Med Gyldendals Fremmedordbog til download får du følgende: Når du har hentet og installeret programmet, har du gratis adgang til fuld funktionalitet og alle. Gyldendals Fremmedordbog Privat giver forklaringer på mange af det danske sprogs mere perifære ord. Fremmedordbogen er den største danske. maj Jeg har gennem noget tid ledt efter en online fremmedordbog på nettet,- en ( Gyldendal ER ikke så glade for at udlevere deres bøger gratis).

jun fremmedord, ord, som er optaget fra et fremmed sprog, og som adskiller sig fra en online fremmedordbog gratis type af importerede ord, de såkaldte låneord, ved ikke.

Vi har samlet en lang række fremmedord og ord som måske ikke er fremmedord, men som måske kræver en forklaring, som du kunne få brug for at kende.

Fremmedord | Gyldendal – Den Store Danske

Redaktion og opdatering af brug af. Vilkår og betingelser for indholdet på. Denne information deles med tredjepart. Velkendte og hyppige fremmedord, fx avisfaktiskproblem masser afvia også låneordadskiller sig for almindelige danske det daglige fra arveord stavemåden giver cykelrestaurant et.

Men i ikke har fået dig.

Meyers Fremmedordbog — dansk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25 webshops du bør kende